Bestellen en bezorgen

Piemonte Import is importeur & groothandel en heeft dus géén winkel. Onze wijnen worden aan de Horeca en aan diverse wijnwinkels in heel Nederland geleverd. Maar particulieren en bedrijven kunnen nu ook wijn bestellen!

Bestellen van wijn kan vanaf 3 flessen en (bij voorkeur) per meervoud daarvan (bij bv 4 of 5 flessen geldt de verzekering niet en is verzenden op risico van de koper). Bestellen mag gemengd, dus dat hoeven niet flessen van dezelfde wijn te zijn.
Grappa kan ook vanaf 1 fles besteld worden, en kan vaak ook samen met wijn verzonden worden. Bijzondere flessen, bv vierkante of grote flessen, kunnen niet samen met wijn en moeten apart verzonden worden; hiervoor worden dan meestal aanvullende verzendkosten in rekening gebracht.

De vermelde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% BTW en af magazijn (dus excl. verzending/bezorging).

Het afhalen van bestellingen bij het magazijn kan altijd alleen op afspraak. Het is ook mogelijk en bestelling thuis te laten bezorgen (per pakketpost of eigen bezorgdienst); bij kleine bestellingen wordt daarvoor een bijdrage in de kosten in rekening gebracht.


Bestellen
:

Bestellen kan eenvoudig door een email te sturen naar piemonte.import[at]gmail.com (haken vervangen door @), of te bellen naar 06-44474255. Uiteraard kan je ook eerst contact opnemen om informatie of advies vragen.
Een bestelling wordt altijd per email bevestigd, waarbij je de factuur ontvangt. Als een wijn onverhoopt niet op voorraad is krijg je dat gelijk te horen.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling normaal gesproken binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden of bezorgd. Het is daarbij mogelijk om aan te geven op welke dag of tijdstip het (niet) mogelijk is het pakket in ontvangst te nemen; voor zover mogelijk wordt daar rekening mee gehouden.
In de meeste gevallen wordt verzonden met Flespakket (PostNL) of Vinologix (DPD); deze bieden vaak de mogelijkheid tot kiezen bezorgdatum, tijdstip of afhaallocatie. Als op verzoek bv avond- of spoedlevering gewenst is wordt de eventueel door de pakketdienst gerekende toeslag in rekening gebracht.

 

Bezorgkosten:

  • vanaf 12 flessen of een bestelling van minimaal € 125,- wordt in heel Nederland gratis bezorgd. In de omgeving Arnhem / Oosterbeek is bezorging gratis vanaf 6 flessen ongeacht het bestelbedrag.

  • Bij een kleinere bestelling of bestelbedrag wordt een bijdrage in de verzend- en bezorgkosten in rekening gebracht. Deze is € 7,95 vanaf 6 flessen en € 9,95 t/m 5 flessen
  • Glaswerk, magnums en sommige afwijkende flessen (bv bepaalde grappa's) moeten meestal apart verzonden worden; hiervoor worden de extra verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt bv ook als bijzondere verpakkingen zoals kistjes opgestuurd moeten worden; als er niet specifiek naar gevraagd wordt worden flessen zonder kist of verpakking verzonden.
  • Voor het afleveren van bestellingen in België geldt een toeslag van € 6,50 per verzenddoos van maximaal 18 flessen. Bestellingen vanaf € 200,- worden gratis afgeleverd.