Bestellen en bezorgen

Piemonte Import is importeur & groothandel en heeft dus géén winkel. Onze wijnen worden aan de Horeca en aan diverse wijnwinkels in heel Nederland geleverd. Maar particulieren en bedrijven kunnen ook rechtstreeks wijn bestellen!

Bestellen van wijn kan in principe alleen per 6 flessen of meervoud daarvan (maar mag gemengd, dus dat hoeven niet flessen van dezelfde wijn te zijn). Grappa kan ook per 3 flessen (gemengd) besteld worden, en/of samen met wijn.

De vermelde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% BTW en af kelder (excl. verzending/bezorging).

Het afhalen van bestellingen bij het magazijn kan altijd alleen op afspraak. Het is ook mogelijk en bestelling thuis te laten bezorgen (per pakketpost of eigen bezorgdienst); bij kleine bestellingen wordt daarvoor een bijdrage in de kosten in rekening gebracht.


Bestellen
:

Bestellen kan eenvoudig door een email te sturen naar piemonte.import[at]gmail.com (haken vervangen door @), of te bellen naar 06-44474255. Uiteraard kan je ook contact opnemen om informatie of advies vragen. Een bestelling wordt altijd per email bevestigd, waarbij je de factuur ontvangt. Als een wijn onverhoopt niet op voorraad is krijg je dat gelijk te horen. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling normaal gesproken binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden of bezorgd. Het is daarbij mogelijk om aan te geven op welke dag of tijdstip het (niet) mogelijk is het pakket in ontvangst te nemen; als levering op bepaald tijdvak of avonds gewenst is wordt de toeslag die de pakketdienst rekent in rekening gebracht.

 

Bezorgkosten:

  • vanaf 12 flessen of een bestelling van minimaal € 145,- wordt in heel Nederland gratis bezorgd. In de omgeving Arnhem / Oosterbeek is bezorging gratis vanaf 6 flessen

  • Bij een kleiner bestelbedrag wordt een bijdrage in de verzend- en bezorgkosten van € 7,95 in rekening gebracht. Glaswerk, magnums en sommige afwijkende flessen (bv bepaalde grappa's) moeten meestal apart verzonden worden; hiervoor worden de extra verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt bv ook als bijzondere verpakkingen zoals kistjes opgestuurd moeten worden.
  • Voor het afleveren van bestellingen in België geldt een toeslag van € 6,50 per verzenddoos van maximaal 18 flessen. Bestellingen vanaf € 225,- worden gratis afgeleverd.