Acties & Aanbiedingen

Voor al de hieronder vermelde aanbiedingen en akties geldt dat deze geldig zijn zolang ze hier op de website staan. Wel zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van typefouten

December aktie: Matteo Correggia Roche d'Ampsej Vintage Box

Met name speciaal voor de Horeca leg ik een deel van de bewaarwijnen enkele jaren weg, zodat die mooi op dronk zijn als de sommelier ze bestelt. Dit jaar zijn daar niet zo veel flessen van verkocht, en daarom bied ik van een van mijn favoriete wijnen de laatste flessen van een paar jaargangen aan..

Het gaat om de 1e cru nebbiolo van Matteo Correggia, de Roche d'Ampsej. Deze wijn is heel beroemd, kan zich meten met vele grote Barolo's en Barbaresco's, en staat op de kaart bij toprestaurants in binnen- en buitenland (zo stond hij bv bij Oud Sluis van Sergio Herman op de kaart).


Met onder andere de laatste flessen oude jaargangen heb ik twee verschillende "Vintage Boxen"gemaakt:

- Roche d'Ampsej vintage box "Cool & Classic" bevat 6 verschillende jaargangen, die wat koelere zomers kenden en daardoor een "klassiek" jaar waren, met een kenmerkend Nebbiolo smaakprofiel (wat minder fruit, wat meer vegetale en aardse tonen zoals rozenblaadjes, leer, tabak, bosgrond, viooltjes, munt, ceder, cacao, etc.). In deze box zitten jaargang: 2006 - 2008 - 2010 - 2013 - 2014 - 2016.

- Roche d'Ampsej vintage box "Terroir" bevat 6 verschillende jaargangen met een afwisseling van koelere en warme zomers, en geeft daardoor een goed beeld van het terroir van de Roero. De warmere jaren hebben een duidelijk ander smaakprofiel dan de koelere jaren  (juist meer fruit en soepeler, en wat minder van de bovengenoemde aroma's). In deze box zitten jaargang: 2008 - 2011 - 2012 - 2014 - 2015 - 2016.


Speciaal voor deze vintage boxen heeft wijnhuis Matteo Correggia nog wat kistjes en luxe zwarte dozen gestuurd, die ze sinds een aantal jaren niet meer gebruiken. Deze kunnen helaas niet per post verzonden worden, maar bij ophalen krijg je de wijnen in deze feestelijke verpakking.


De Roche d'Ampsej vintage boxen worden gemaakt in een GELIMITEERDE OPLAGE VAN 5 STUKS !!. Daarom geldt: maximaal 1 per klant


- Roche d'Ampsej vintage box "Cool & Classic" kost € 250,- en wordt gratis thuisbezorgd

- Roche d'Ampsej vintage box "Terroir" kost € 245,- en wordt gratis thuisbezorgdVoor deze aanbiedingen gelden de voorwaarden:

- Zo lang de voorraad strekt.

- Reserveren kan bij vooruitbetaling

- Als je de wijnen laat opsturen, hou dan rekening met extra vertraging bij de bezorging, meer nog dan andere jaren. Om de wijnen "zeker" voor de Kerst in huis te hebben, moeten ze idealiter voor 19 december gepost worden.

- bezorgen in Arnhem en omgeving (o.a. Arnhem, Oosterbeek, Velp, Rozendaal) kan wel na 18 december nog. Bezorging zal mogelijk avonds gebeuren.

- Het is altijd mogelijk om een bestelling - op afspraak - af te halen bij het magazijn. Dit kan uiterlijk tot en met 23 december (24 december alleen in overleg)


 

Verlengd: Matteo Correggia Barbera promotie: 10+2 gratis + extra korting !!

#  #  #   IN NOVEMBER EXTRA FLESSEN BINNEN GEKREGEN - AKTIE IS VERLENGD !!    #  #  #


In samenwerking met Giovanni Correggia van Matteo Correggia worden hun (bio) wijnen met een speciale korting aangeboden.


Giovanni geeft zelf een korte toelichting
op de aktie in een videoboodschap :


Aktie: 10 + 2 gratis:

De beroemde Barbera d'Alba van Matteo Correggia is er nu de aanbieding: betaal 10 flessen en krijg er 2 gratis!

Ondanks dat er geen "Superiore"op de fles staat, krijgt de wijn een opvoeding van minimaal 1 jaar op barriques. Omdat ze geen uitgesproken houtsmaak willen, gebruiken ze alleen geen nieuwe vaten, maar vaten die eerst 2 of meer jaar gebruikt zijn voor hun topwijn(en). Door de houtrijping is de fles op zijn best na enkele jaren flesrijping, meestal zo'n 3 tot 5 jaar na jaargang.

Wijnhuis Matteo Correggia werkt sinds 2014 volledig biologisch en is sinds 2017 Bio gecertificeerd.

De Barbera d'Alba 2017 kost normaal € 14,95 per fles, maar nu kosten 12 flessen dus maar € 149,50 (dat is € 12,46 per fles)! En bestel je meer flessen dan krijg je extra korting:

o Als je in totaal minimaal 18 flessen van Correggia wijnen bestelt krijg je daar 5 % EXTRA korting op! Als het de Barbera is wordt het dus bv 15+3 gratis én 5% korting (netto € 11,84 p/fl).*

Omdat je misschien niet alleen Barbera wilt drinken geldt de extra korting  óók icm met de andere wijnen van Correggia, zoals bv de witte Roero Arneis, de lichtrode Anthos (droge Brachetto) of Roero

(Nebbiolo), maar ook voor hun topwijnen Sauvignon Blanc, de witte en rode Val dei Preti, de Marun en Roche d'Ampsej....**De Barbera van Correggia is meestal zo 4 a 5 jaar na vintage op zijn best, dus deze 2017 is nog zeker 2+ jaar te bewaren en zal zich nog iets verder ontwikkelen. Je hoeft ze dus zeker niet dit jaar allemaal al op te maken!


* Korting geldt niet op andere wijnen of aanbiedingen en niet icm andere akties.
Aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt.


Uiteraard geldt ook voor deze aktie dat de bestelde wijnen GRATIS THUISBEZORGD
worden. Ophalen aan het magazijn in Arnhem kan (alleen op afspraak!) ook, dan krijg je 1 fles wijn extra per bestelling kado!

Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn van een top producent drinken voor een voordelige prijs! En je helpt zowel een kleine ondernemer als een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd door te komen. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!


N.B.: Het uitleveren van bestellingen kan wat langer duren dan normaal, maar in principe binnen ca 1 week.

Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
(of evt. een app naar 06-44474255).

 

Laatste dozen: Tenuta La Meridiana promotie 10 + 2 gratis + extra korting!

In samenwerking met Federico Primo van Tenuta La Meridiana worden 3 van zijn wijnen met een speciale korting aangeboden.

Hij geeft zelf een toelichting op de aktie:


Aktie: 10 + 2 gratis:


De volgende drie wijnen zijn - in de maand MEI en JUNI - in de aanbieding: betaal 10 flessen en krijg er 2 gratis. Deze aktie geldt voor:

o QUATTRO TERRE 2018 - Bianco DOC (wit), prijs p/fl: € 9,95   -   LAATSTE DOZEN !

o QUATTRO TERRE 2018 - Rosato DOC (rosé), prijs p/fl: € 9,95   -   UITVERKOCHT ! (de 2019 is wel weer binnen, maar valt buiten de aanbieding en kost 9,95 p.fl. / 9,25 per 12 flessen)

o VITIS 2017 - Barbera d'Asti DOCG (rood), prijs p/fl: € 10,95  - UITVERKOCHT ! (de 2018 is wel weer binnen, maar valt buiten de aanbieding en kost 10,75 p.fl. / 9,95 per 12 flessen kosten)


Een doos van 12 flessen kost van de Quattro Terre bianco nu dus maar  € 99,50 (dat is netto € 8,29 per fles)!


Daarnaast geldt er op bovenstaande aanbieding nog extra korting!

o De standaard 5% KORTING bij bestelling van 18 flessen (of een meervoud daarvan, bv 36 flessen) geldt ook voor deze aanbieding. Dan wordt het dus 15 + 3 gratis + 5% extra korting, en dat is netto maar € 7,88 per fles !!

Dat is dus een heerlijke en bijzondere (deels gemaakt van de rode Nebbiolo druif, bekend van o.a. de Barolo wijn) kwaliteitswijn voor een supermarkt prijs!! De wijn begint nu mooi op dronk te raken en blijft zeker nog een jaar goed op dronk, maar waarschijnlijk nog langer.


Uiteraard geldt ook voor deze aktie dat de bestelde wijnen gratis worden thuisbezorgd in heel Nederland. Ophalen aan het magazijn in Arnhem kan (alleen op afspraak!) ook, dan krijg je 1 fles wijn gratis extra per bestelling.


Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn drinken voor een supermarkt prijs! En je helpt een kleine ondernemer en een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd overleven. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!

LET OP: Het uitleveren van bestellingen van deze aktie duurt wat langer dan normaal, maar meestal binnen ca 1 week. Zo lang de voorraad strekt!


Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

(of evt. een app naar 06-44474255).