Routebeschrijving

PIEMONTE IMPORT IS VERHUISD!

Na een lange overgangsperiode van verbouwen is de opslag verhuisd. Deze zit nu in de schuur van de monumentale boerderij op het schitterende landgoed Lichtenbeek, naast mijn nieuwe huis. Niet de makkelijkste locatie voor een magazijn, wel de mooiste!

Het nieuwe adres is:

Piemonte Import
Amsterdamseweg 461
6816VJ  Arnhem


Op deze locatie is nu ook mijn kantoor, en wordt er gewerkt aan een klein proeflokaal. Daar zal ik vanaf 2018 proeverijen en masterclasses e.d. gaan houden, en kunnen kleine groepen privé proeverijen boeken. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de proeverijen op intekening, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.


Wil je ook je bestelling zelf komen afhalen, dan kan dat nu nog makkelijker dan voorheen! Maar omdat ook nu steeds niet altijd iemand aanwezig is, is dat nog steeds op afspraak; dat kan via email of per telefoon. Let op: Piemonte Import is een importeur/groothandel en heeft nog steeds geen winkel; als je zonder afspraak langskomt is de kans aanwezig dat er niemand is....


De makkelijkste route om er te komen staat op onderstaand kaartje (klikken voor vergroting). Graag parkeren voor het bakhuisje naast het huis (achter de heg op het grind) en niet bij de buren.