Routebeschrijving

PIEMONTE IMPORT IS VERHUISD!

Na een lange overgangsperiode van verbouwen is de opslag verhuisd. Deze zit nu in de schuur van de monumentale boerderij op het schitterende landgoed Lichtenbeek, naast mijn nieuwe huis. Niet de makkelijkste locatie voor een magazijn, wel de mooiste!

Het nieuwe adres is:

Piemonte Import
Amsterdamseweg 461
6816VJ  Arnhem


Op deze locatie is nu ook mijn kantoor, en wordt er gewerkt aan een klein proeflokaal. Daar zal ik vanaf volgend jaar masterclasses e.d. gaan houden, en kunnen kleine groepen proeverijen boeken. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de proeverijen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.


Wil je ook je bestelling zelf komen afhalen, dan kan dat nu nog makkelijker dan voorheen! Maar omdat ook nu niet altijd iemand aanwezig is, moet je nog steeds daar een afspraak voor maken. Dat kan via email of per telefoon. Let op: Piemonte Import heeft nog steeds geen winkel; je kan dus beter niet zonder afspraak langskomen.


De makkelijkste route om er te komen staat op dit kaartje. Graag parkeren naast het huis (achter de heg op het grind) en niet bij de buren.