Routebeschrijving

PIEMONTE IMPORT IS VERHUISD!

Na een lange overgangsperiode van verbouwen is de opslag verhuisd. Deze zit nu in de schuur van de monumentale boerderij op het schitterende landgoed Lichtenbeek die we hebben kunnen huren (incl mijn nieuwe huis).

Het nieuwe adres is:

Piemonte Import
Amsterdamseweg 461
(witte boerderij op landgoed Lichtenbeek)
6816VJ  Arnhem


Op deze locatie is nu ook mijn kantoor, en wordt er gewerkt aan een klein proeflokaal. Daar zal ik vanaf begin 2019 proeverijen, masterclasses en cursussen e.d. gaan geven, en kunnen kleine groepen tot ca 15 personen deze ruimte boeken voor privé proeverijenof voor (buiten)catering ism twee cateraars. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de proeverijen op intekening, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of stuur een email.


Wil je ook je bestelling zelf komen afhalen, dan kan dat nu nog makkelijker dan voorheen! Maar let op: Piemonte Import is een importeur/groothandel en geen winkel. Omdat dus niet altijd iemand aanwezig is, kan afhalen nog steeds alleen op afspraak; als je zonder afspraak langskomt is de kans aanwezig dat er niemand is....


De makkelijkste route om er te komen staat op onderstaand kaartje. Als je dus vanuit Arnhem komt en richting Papendal rijdt, kan je het beste keren bij de stoplichten bij het tankstation De Leeren Doedel / restaurant Roadhouse Arnhem (voorheen Pinocchio). Het veiligste is om uit te voegen en de Limburg Stierumweg in te rijden (bord "doodlopende weg" negeren) en an ca 100 m rechtsaf laantje in rijden.
Op doordeweekse dagen parkeren voor het bakhuisje naast het huis (achter de heg op het grind) en niet bij de buren van Gelders Landschap, of achter de grote schuur voor de ketting.