Eindejaars aanbiedingen 2019

Het is weer zo ver! Zoals elk jaar is er een groot aantal wijnen in de aanbieding voor de feestdagen. Mooie uitgerijpte wijnen die nu perfect op dronk zijn en gelijk gedronken kunnen worden. Van betaalbare kwaliteit tot bijzondere topwijnen. Spociaal voor Oud & Nieuw zijn alle bubbels in de aanbieding.

De andere eindejaars aanbiedingen vind je bij de Meer = Minder aktie, en bij de magazijnverkoop zijn er ook nog diverse aanbiedingen die niet online staan! Dus december is hét moment om niet alleen wijn voor de feestdagen in te kopen, maar om voor het hele jaar in te slaan!


MOUSSEREND

Bij Oud & Nieuw horen échte bubbels, dus geen Prosecco of zoiets! Maar goede Champagne is duur (begint vanaf ca 40 euro per fles), en een "goedkope" zijn vaak te droog en zuur, en sowieso te duur voor wat je krijgt aan kwaliteit (nee, Moet & Chandon e.d. zijn echt geen goede bubbels !!). Probeer maar eens deze goede mousserende wijnen uit Piemonte:

Deltetto (bio) Brut metodo classico (pinot/chard): van € 19,95 p/st  nu voor € 17,95 
-   2 flessen
voor € 35,-  
-  Magnum
van 48,25 voor € 44,95

Deltetto (bio) Extra Brut metodo classico (pinot/chard): van € 24,40 p/st  nu voor € 21,95
-   2 flessen
voor € 42,- 

Deltetto (bio) Brut Rosé metodo classico (nebbiolo/pinot): van € 22,75 p/st  nu voor € 20,95
-   2 flessen
voor € 40,-

Luigi Giordano Brut Rosé metodo classico (nebbiolo): van € 25,45 p/st  nu voor € 22,50
-   2 flessen
voor € 43,-


En speciaal voor de liefhebbers van zoetere wijn / bubbels een heerlijke moscato: licht mousserend, aromatisch en half zoet (en met maar ca 5% alcohol dus daardoor ook geschikt voor de jongere feestvierders):

Claudio Mariotto - Moscato "L'Indagato" van € 12,15 p/st  nu voor € 10,50  
-   2
flessen: € 20,-

 

Voor deze aanbiedingen geldt ook: GRATIS verzending bij bestelling van minimaal 145 euro* of 12 flessen* !

Aanbiedingen en kortingen gelden niet naast eventuele andere aanbiedingen (dus geen korting op korting) en niet voor restanten. Geldig alleen voor de genoemde jaargangen, en zo lang de voorraad strekt. Aanbiedingen gelden t/m 23 december 2019, en kunnen tot uiterlijk 20 december verzonden worden. Afhalen bij het magazijn kan in overleg tot en met 24 december.

* uitgezonderd restanten. In andere gevallen zijn de verzendkosten € 7,95