Acties & Aanbiedingen

Voor al de hieronder vermelde aanbiedingen en akties geldt dat deze geldig zijn zolang ze hier op de website staan. Wel zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van typefouten

Aanbieding: Wijnpakket ZOMER

Laat je eens verrassen en bestel een Wijnpakket! Elke 2 tot 3 maanden wisselt de samenstelling, zodat de wijnen altijd goed op voorraad zijn en passen bij het seizoen! Lekker makkelijk, maar ook voordelig: op de wijnen in het pakket krijg je ca. 10% korting. 


Wijnpakket ZOMER-editie :

Het Wijnpakket bestaat uit 3 tot 6 verschillende wijnen in de prijsklasse tot ca. € 13,- p/fl. Passend bij het seizoen, en soms verrassend & onbekend.


Te bestellen in 3 formaten:

o het VOORJAAR-6 is het kleine pakket van 6 flessen voor € 65,- incl. bezorging/verzending in NL.

o VOORJAAR-12 is het standaard pakket van 12 flessen (twv ca. 135-140 euro), prijs:  € 120,-incl. bezorging/verzending in NL.

o VOORJAAR-18 is het grote pakket met 18 flessen, prijs:  € 175,- incl. bezorging/verzending in NL.

 

Wijnpakket "Weekend" - 3 tot 6 wijnen in de prijsklasse van ca. € 12,50 - € 18,50 p/fl. Passend bij het seizoen, en soms verrassend & onbekend:

o het WEEKEND-6 is het kleine pakket van 6 flessen voor € 90,- incl. bezorging/verzending in NL.

o WEEKEND-12 is het standaard pakket van 12 flessen (twv ca. 190-200 euro) , prijs:  € 170,- incl. bezorging/verzending in NL.

o WEEKEND-18 is het extra pakket van 18 flessen, prijs:  € 250,- incl. bezorging/verzending in NL.

 

Het Wijnpakket is te bestellen zo lang de aktie loopt maar minimaal t/m 31 augustus.  Als je de bestelling komt afhalen in het magazijn krijg je gratis een extra flesje wijn!N.B.: Het uitleveren van bestellingen van deze aktie duurt wat langer dan normaal, maar meestal binnen ca. 1 week. Zo lang de voorraad strekt!

Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  
(of evt een app naar 06-44474255)

Vermeld even welk pakket je wilt, en of je het komt afhalen of dat het bezorgd moet worden (en naar welk adres dan).

 

Aanbiedingen zomer 2021

Deze zomer zijn er - naast Proefpakketten - ook weer wat gewone aanbiedingen.


Ik heb daarbij onder andere gekozen voor een paar wijnen die naar mijn mening meer aandacht en waardering verdienen, en ik dus op deze manier onder de aandacht van de wijnliefhebber wil

brengen. En die natuurlijk goed passen in de warmste periode van het jaar!


NB: Er zijn altijd restanten en speciale aanbiedingen in het magazijn die alleen gelden bij zelf afhalen, dus maak vooral een afspraak om een keer langs te komen!


WITTE WIJN:

Castello di Uviglie - Monferrato Çhardonnay "Ninfea" 2019. Lekker fris glas, totaal anders dan de vettige, boterige Franse chardonnays. Lekker voor bij de brorrel!
Normale prijs € 8,45. Nu:
per doos van 6 flessen p/fl: € 7,60
per 12 flessen p/fl € 7,25
per 18 flessen p/fl € 6,90


Deltetto (BIO) - Roero Arneis "Daivej" 2019. Klassieke Arneis, zoals die moet zijn: iets bloemig, iets fruitig, mineraal, niet te zwaar en niet te licht. Om zo te drinken of bij het eten.
Normale prijs € 12,60. Nu:
per doos van 6 flessen p/fl: € 11,60
per 12 flessen p/fl € 11,10
per 18 flessen p/fl € 10,60


Claudio Mariotto
- Timorasso "Bricco San Michele" 2017. Bijzondere druif die bijzonder lekkere wijnen geeft. Deze is lekker vol en heerlijk droppig-mineraal. In de zomer lekker koel drinken 
Normale prijs € 14,50. Nu:
per doos van 6 flessen p/fl: € 13,50
per 12 flessen p/fl € 12,50
per 18 flessen p/fl € 11,95RODE WIJN:

Castello di Uviglie - Barbera del Monferrato "Bricco le Conte" 2019. Eenvoudige Barbera voor elke dag. Kruidig en licht fruitig, sappig en toch fris. Om zo te drinken of bij het eten.
Normale prijs € 8,45. Nu:
per doos van 6 flessen p/fl: € 7,60
per 12 flessen p/fl € 7,25
per 18 flessen p/fl € 6,90


Cascina Melognis (BIO) - (Barbera+Chatus) "Ardy" 2016. Misschien wel de Barbera met de beste prijs/kwaliteit. Krachtig, robuust en fris. Ca. 2 jaar op hout geeft rondheid en complexiteit. Zo drinken of bij het eten, bv BBQ.
Normale prijs € 12,60. Nu:
per doos van 6 flessen p/fl: € 11,50
per 12 flessen p/fl € 10,95
per 18 flessen p/fl € 10,50


Cascina Melognis (BIO) - (Barbera+Pinot noir) "Novamen" 2016.De goede eigenschappen van Barbera en Pinot Noir op geraffineerde wijze gecombineerd. Ca. 2 jaar op hout. Mooie elegante wijn, vooral fijn bij eten.
Normale prijs € 15,75. Nu:
per doos van 6 flessen p/fl: € 14,50
per 12 flessen p/fl € 13,95
per 18 flessen p/fl € 13,50


Tenuta La Meridiana - Barbera d'Asti superiore "Le Gagie" 2017.
Normale prijs € 14,45. Nu:
per doos van 6 flessen p/fl: € 13,50
per 12 flessen p/fl € 12,95
per 18 flessen p/fl € 12,50Voor deze aanbiedingen gelden de gewone voorwaarden:

- GRATIS verzending bij bestelling van minimaal 75 euro* !

- GRATIS bezorging in Arnhem, Oosterbeek, Rozendaal en Velp vanaf 6 flessen*

- bij zelf afhalen bij het magazijn (Alleen op afspraak!) een GRATIS extra flesje wijn!

 

LET OP: zo lang de voorraad strekt!


 

Bewaarwijn aktie: Matteo Correggia Roche d'Ampsej Vintage Box

Met name speciaal voor de Horeca leg ik een deel van de bewaarwijnen enkele jaren weg, zodat die mooi op dronk zijn als de sommelier ze bestelt. Dit jaar zijn daar niet zo veel flessen van verkocht, en daarom bied ik van een van mijn favoriete wijnen de laatste flessen van een paar jaargangen aan..

Het gaat om de 1e cru nebbiolo van Matteo Correggia, de Roche d'Ampsej. Deze wijn is heel beroemd, kan zich meten met vele grote Barolo's en Barbaresco's, en staat op de kaart bij toprestaurants in binnen- en buitenland (zo stond hij bv bij Oud Sluis van Sergio Herman op de kaart).


Met onder andere de laatste flessen oude jaargangen heb ik twee verschillende "Vintage Boxen"gemaakt:

- Roche d'Ampsej vintage box "Cool & Classic" - UITVERKOCHT !!

- Roche d'Ampsej vintage box "Terroir" bevat 6 verschillende jaargangen met een afwisseling van koelere en warme zomers, en geeft daardoor een goed beeld van het terroir van de Roero. De warmere jaren hebben een duidelijk ander smaakprofiel dan de koelere jaren  (juist meer fruit en soepeler, en wat minder van de bovengenoemde aroma's). In deze box zitten jaargang: 2008 - 2011 - 2012 - 2014 - 2015 - 2016. - Let op LAATSTE BOXEN !!


Speciaal voor deze vintage boxen heeft wijnhuis Matteo Correggia nog wat kistjes en luxe zwarte dozen gestuurd, die ze sinds een aantal jaren niet meer gebruiken. Deze kunnen helaas niet per post verzonden worden, maar bij ophalen krijg je de wijnen in deze feestelijke verpakking.


De Roche d'Ampsej vintage boxen worden gemaakt in een STERK GELIMITEERDE OPLAGE !!. Daarom geldt: maximaal 1 per klant


- Roche d'Ampsej vintage box "Terroir" kost € 245,- en wordt gratis thuisbezorgd in NLVoor deze aanbiedingen gelden de voorwaarden:

- Zo lang de voorraad strekt.

- Reserveren kan bij vooruitbetaling

- Als je de wijnen laat opsturen, hou dan rekening met een a twee dagen vertraging bij de bezorging. NB: de speciale doos of kist kan niet verzonden worden! Bij keuze voor verzending krijg je dus alleen de flessen!

- bezorgen in Arnhem en omgeving (o.a. Arnhem, Oosterbeek, Velp, Rozendaal) kan wel na 18 december nog. Bezorging zal mogelijk avonds gebeuren.

- Het is altijd mogelijk om een bestelling - op afspraak - af te halen bij het magazijn.