Pecchenino - Barolo Bussia 2016

Pecchenino - Barolo Le Coste
Nebbiolo Naturale
Prijs per fles:
Vanaf 6 flessen:
€ 54,65
€ 51,95


Lekker bij: hoofdgerechten, vooral geroosterd en gebraden rood vlees; stoofvlees, wild, hazepeper, paddestoelen, lamsbout, rijpe kazen.
Advies: Als de wijn jong gedronken wordt uur van te voren decanteren in karaf, of fles enkele uren van te voren openen.
Drinktemperatuur: 17-18°C. Alhoewel vaak 18-20°C wordt aanbevolen warmt de wijn vanzelf op in het glas, dus de fles/karaf beter iets koeler dan kamertemperatuur zetten!
  • Beoordelingen: Wine spectator: 93 pt ; James Suckling: 93 pnt ; Wine & Spirits: 93 pt
Meer informatie:
Druif: 100% Nebbiolo
Streek: Dogliani
Classificatie: Barolo DOCG
Opvoeding: 36 maanden op botte van 25 hl
Oogst:
Productie:
Op dronk / bewaren: Komt op dronk vanaf 2016, verwachte top 2018-2028, maar kan vele jaren ouderen

A