Magazijnverkoop Kerst 2022

Magazijnverkoop KERST Editie 2022

 

Ook dit jaar is er weer de traditionele eindejaars Magazijnverkoop. Daarbij houden we het format van de afgelopen jaren aan, met "private shopping". 

Er wordt gewerkt met vaste tijdslots van 1 uur die je vooraf reserveert. Je kan dus NIET zonder afspraak langskomen!
Stuur een email of appje voor het maken van een afspraak.

Als je alleen een paar flessen of doosjes wijn wilt ophalen, heb je aan een slot van een half uur genoeg. Als je denkt meer tijd nodig te hebben, bv omdat je ook advies wilt over wijnen bij het Kerstdiner, kan je een dubbel slot van een uur krijgen. Geef dat dan even door bij aanmelden.

De tijdsslots worden door mij toegewezen; geef dus bij aanmelden even aan van wanneer tot wanneer je voorkeur heeft, dan probeer ik daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Je hebt dus het magazijn helemaal voor jezelf, om in alle rust wat wijnen voor de feestdagen te laten adviseren en wat rond te neuzen. Je kan wel met meerdere personen tegelijk komen, bv als je bekenden van elkaar bent. Liever niet met meer dan 4 personen tegelijk komen.Geef svp ook door met hoeveel je komt.


De Magazijnverkoop is op:

ZATERDAG 17 DECEMBER van 11 tot 18 uur

(eventuele extra dag: zondag 18 december 12-17 uur)

 

Als er meer aanmeldingen komen voor de zaterdag dan er slots zijn, is er op de zondag nog een extra dag. Dus als je graag langs wilt komen maar op zaterdag niet kan, kan je alvast doorgeven dat je op een eventuele zondag wel kan.

Ook buiten de magazijnverkoop kan je OP AFSPRAAK langskomen bij het magazijn. De mogelijkheden / beschikbare dagen daarvoor zijn wel beperkt.


Het is ALLEEN mogelijk om langs te komen na aanmelding vooraf Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Geef in je email aan welk dagdeel (ochtend, vroege of late middag) en tijdslot je voorkeur heeft, dus bv tussen 12 en 13 uur of tussen 16 en 17 uur
, en met hoeveel personen. Je krijgt uiterlijk een dagen voor de magazijnverkoop je tijdslot bevestigd.

Het magazijn is aan de Amsterdamseweg 461 (witte boerderij op landgoed Lichtenbeek). Svp de ingang aan achterzijde gebruiken, en daar ook parkeren (bij de wijnvaten). Er zijn bushaltes direct voor de deur op de Amsterdamseweg (halte Vijverberg), thuisbezorgen van bestellingen als je met het OV of fiets wil komen is meestal mogelijk. Voor een routebeschrijving kijk op piemonte-import.nl/route.html

Er kan zowel contant als met PIN
betaald worden.