Magazijnverkoop Zomer 2023

Magazijnverkoop - Zomer 2023 - Editie

 

Ook dit jaar is er weer de zomer Magazijnverkoop. Daarbij houden we het format van de afgelopen jaren aan, met "private shopping". 

Er wordt gewerkt met vaste tijdslots van 0,5 of 1 uur die je vooraf reserveert. Je kan dus NIET zonder afspraak langskomen!
Stuur een email of appje voor het maken van een afspraak.

Als je alleen een paar flessen of doosjes wijn wilt ophalen, heb je aan een slot van een half uur genoeg. Als je denkt meer tijd nodig te hebben, kan je een tijdslot van een uur krijgen. Geef even door bij aanmelden wat je voorkeur heeft.

De tijdsslots worden door mij toegewezen; geef dus bij aanmelden even aan van wanneer tot wanneer je voorkeur heeft, dan probeer ik daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Je hebt dus het magazijn helemaal voor jezelf, om in alle rust wat wijnen uit te kiezen. Je kan ook met meerdere personen tegelijk komen, maar liever niet met meer dan 4 personen tegelijk. Geef svp dus ook door met hoeveel personen je komt.

De Magazijnverkoop is op:

ZATERDAG 10 juni 2023 van 11 tot 18 uur

(eventuele extra dag: vrijdag 9 juni 14-18 uur)

Als er meer aanmeldingen komen voor de zaterdag dan er tijdslots zijn, is er op de vrijdag nog een extra dag. Dus als je graag langs wilt komen maar op zaterdag niet kan, kan je alvast doorgeven dat je op een eventuele vrijdag wel kan.

Ook buiten de magazijnverkoop kan je OP AFSPRAAK langskomen bij het magazijn. De mogelijkheden / beschikbare dagen daarvoor zijn wel beperkt.


Het is ALLEEN mogelijk om langs te komen na aanmelding vooraf Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Geef in je email aan welk dagdeel (ochtend, vroege of late middag) en tijdslot je voorkeur heeft, dus bv tussen 12 en 13 uur of tussen 16 en 17 uur
, en met hoeveel personen. Je krijgt uiterlijk de dag voor de magazijnverkoop je tijdslot bevestigd.

Het magazijn is aan de Amsterdamseweg 461 (witte boerderij op landgoed Lichtenbeek). Svp de ingang aan achterzijde gebruiken, en daar ook parkeren (bij de wijnvaten). Er zijn bushaltes direct voor de deur op de Amsterdamseweg (halte Vijverberg), thuisbezorgen van bestellingen als je met het OV of fiets wil komen is meestal mogelijk. Voor een routebeschrijving kijk op piemonte-import.nl/route.html

Er kan zowel contant als met QR code / betaalverzoek
betaald worden.