Magazijnverkoop Kerst 2023

Magazijnverkoop - Kerst 2023 - Editie


Ook dit jaar is er weer de zomer Magazijnverkoop. Daarbij houden we het format van de afgelopen jaren aan, dus met "private shopping". 

Er wordt gewerkt met vaste tijdslots van 0,5 of 1 uur die je vooraf reserveert. Je kan dus NIET zonder afspraak langskomen!
Stuur dus een email, SMS of appje voor het maken van een afspraak.

Als je alleen een paar flessen of doosjes wijn wilt ophalen, heb je aan een slot van een half uur genoeg. Als je denkt meer tijd nodig te hebben, kan je een tijdslot van een uur krijgen. Geef even door bij aanmelden wat je voorkeur heeft.

Je hebt het magazijn helemaal voor jezelf, om in alle rust wat wijnen uit te kiezen, en evt wat te proeven als er wijnen open staan. Je kan ook met meerdere personen tegelijk komen, maar liever niet met meer dan 4 tot 5 personen tegelijk. Geef svp dus ook door met hoeveel personen je komt.

De tijdsslots worden door mij toegewezen; geef dus bij aanmelden even aan welke dag en welk dagdeel je voorkeur heeft, dan probeer ik daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.


De Magazijnverkoop is op:

VRIJDAG 15 december 2023 van 11 (eerste slot) tot 17 uur (laatste slot)

ZATERDAG 16 december 2023 van 11
(eerste slot) tot 18 uur (laatste slot)


De magazijnverkoop is dus afgelopen uiterlijk om 18 uur (vrijdag) dan wel 19 uur (zaterdag). Daar is in principe geen uitloop op mogelijk, zorg dus svp dat je op tijd bent.

NB: als je op beide dagen niet kan, is het ook buiten de magazijnverkoop op afspraak mogelijk langs te komen bij het magazijn. De mogelijkheden / beschikbare dagen daarvoor zijn wel beperkt in deze periode....

 

Het is dus ALLEEN mogelijk om langs te komen na aanmelding vooraf en vervolgens bevestiging per email. Je krijgt uiterlijk de dag voor de magazijnverkoop je tijdslot bevestigd.

Het magazijn is aan de Amsterdamseweg 461 (witte boerderij op landgoed Lichtenbeek). Svp de ingang aan achterzijde gebruiken, en daar ook parkeren (bij de wijnvaten). Er zijn bushaltes direct voor de deur op de Amsterdamseweg (halte Vijverberg). Voor een routebeschrijving kijk hier
Thuisbezorgen van bestellingen als je met het OV of fiets wil komen is meestal mogelijk.

Er kan met contant geld betaald worden, maar liever via QR code / betaalverzoek.