Magazijnverkoop - Winter / Kerst 2020

Magazijnverkoop KERST - WINTER editie

Ook dit jaar is er "gewoon" weer de traditionele eindejaars Magazijnverkoop. Maar uiteraard net even anders dan voorgaande jaren. 

De opzet zal net als de andere magazijnverkopen tijdens de corona periode iets aangepast zijn: er wordt gewerkt met vaste tijdslots van 1 uur die je vooraf reserveert. Je kan dus NIET zonder afspraak langskomen!

Om in alle rust wat wijnen voor de feestdagen te kiezen en wat rond te neuzen bij de restanten, is deze keer het aantal bezoekers per tijdslot beperkt tot 1 klant (maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden). Alleen als je bekenden van elkaar bent en je je samen opgeeft kan je met 2 personen uit verschillende huishoudens komen.

Je hebt dus het magazijn helemaal voor jezelf, en hoeft dus geen rekening met andere klanten te houden: je kan een uur lang "privé winkelen"! Op die manier hoop ik dat het én ontspannen inkopen doen is, én veilig. Mocht je verwachten dat 1 uur niet voldoende is, kan je een extra tijdslot aanvragen. Alhoewel het onduidelijk is of het magazijn valt onder "publieke binnenruimte" wordt gevraagd een mondkapje te dragen, als die verplichting op dat moment nog geldt.


Om toch voldoende klanten te kunnen helpen, heb ik dit jaar daarom de eindejaars Magazijnverkoop in 2 weekenden in
december. Mochten de 2 zaterdagen vol raken of geen optie zijn, is er zondag 20 december nog een extra dag als uitloop. En als je alleen door de weeks kan komen, kan je altijd op afspraak langskomen.

De magazijnverkoop is op:

zaterdag 12 december van 12 tot 18 uur (6 x 1 uur)


zaterdag 19
december van 12 tot 18 uur (6 x 1 uur)

Uitloop: zondag 20 december van 13 tot 17 uur (5 x 1 uur)

De tijdsslots lopen altijd van en tot het hele uur, dus bv van 14 tot 15 uur.

 

Mits mogelijk gezien de regels zullen er weer een aantal wijnen te proeven zijn.

Naast de aanbiedingen zoals de Thuisblijf Wijnpakketten en de Correggia en Meridiana 10+2 promoties, zijn er traditiegetrouw ook deze dag diverse andere wijnen in de aanbieding exclusief voor de magazijnverkoop (dus niet online). En er zullen deze keer weer restanten (met kortingen tot 50%) aangeboden worden. Langs komen loont dus altijd, ook (juist) in deze tijden!


Het is ALLEEN mogelijk om langs te komen na aanmelding vooraf Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Geef in je email aan welk tijdslot je voorkeur heeft, dus bv tussen 12 en 13 uur of tussen 16 en 17 uur
, en met hoeveel personen (Let op: mensen die niet tot je eigen huishouden behoren, tellen als aparte bezoeker). Als je meerdere tijdslots kan, geef dat dan svp ook aan. Je krijgt uiterlijk een dagen voor de magazijnverkoop je tijdslot bevestigd.


Het magazijn is aan de Amsterdamseweg 461 (witte boerderij op landgoed Lichtenbeek). Svp de ingang aan achterzijde gebruiken, en daar ook parkeren (bij de wijnvaten). Er zijn bushaltes direct voor de deur op de Amsterdamseweg (halte Vijverberg), thuisbezorgen van bestellingen als je met OV of fiets wil komen is meestal mogelijk. Voor een routebeschrijving kijk op piemonte-import.nl/route.html

Er kan zowel contant als met PIN
betaald worden.