Magazijnverkoop - Zomer 2020

Magazijnverkoop ZOMER editie

Gezien de ontwikkelingen mbt de corona uitbraak en de versoepeling van de regels, heb ik besloten toch een Magazijnverkoop te doen deze zomer. De opzet zal uiteraard wel iets anders zijn dan vorige keren: er wordt gewerkt met vaste tijdslots van 1 uur die je vooraf reserveert, en in elk slot kunnen maximaal 2 klanten het magazijn in.

Je mag samen met iemand uit je eigen huishouden komen, dus er zijn niet meer dan 4 bezoekers (2 x 2 pers.) tegelijk aanwezig. De klanten wordt geacht onderling 1,5 m afstand te bewaren en de overige algemene  corona voorschriften te volgen. Als je liever niet met anderen tegelijk aanwezig bent, zal een half uur voor jou alleen vrij gehouden worden; geef bij aanmelden even aan of dit je voorkeur heeft.

De magazijnverkoop is op:

zaterdag 4 juli van 12 tot 18 uur (dus 6 x 1 uur)

Als alle 6 tijdslots volgeboekt zitten wordt de magazijnverkoop uitgebreid tot zondag 5 juli


Er wordt nog bekeken of er zoals gebruikelijk ook een kleine inloopproeverij kan worden gehouden. Mogelijk kan dit alleen als het weer goed genoeg is om buiten te zitten. Als dit niet veilig kan, is het deze keer zonder wijnproeverij helaas.

Naast de aanbiedingen zoals de Thuisblijf Wijnpakketten en de Correggia en Meridiana promoties zijn er traditiegetrouw ook deze dag diverse andere wijnen in de aanbieding. En er zullen ook weer een aantal restanten met 20% tot 50% korting aangeboden worden.

Langs komen loont dus altijd, ook in deze tijden!


Het is deze keer dus ALLEEN mogelijk om langs te komen na aanmelding vooraf Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Geef in je email aan wanneer je langs wilt komen, dus bv tussen 12 en 13 uur of tussen 16 en 17 uur (of ook als je
alleen zondag kan), en met hoeveel personen (Let op: mensen die niet tot je eigen huishouden behoren, tellen als aparte bezoeker).
Je krijgt in de dagen voor de magazijnverkoop je tijdslot bevestigd.Het magazijn is aan de Amsterdamseweg 461 (witte boerderij op landgoed Lichtenbeek; de ingang aan achterzijde gebruiken svp). Er kan op eigen terrein geparkeerd worden (voor de ketting/wijnvaten) en er zijn bushaltes direct voor de deur.
Voor een routebeschrijving kijk op piemonte-import.nl/route.html

Er kan zowel contant als met PIN
betaald worden.

Thuisbezorgen van bestellingen is in overleg mogelijk.