Koop lokaal - juist nu !! En steun kleine ondernemers

Nu de Horeca verplicht nog een maand dicht blijft (en vrijwel nog zeker langer) en veel wijnwinkels ook, zijn er net als voor hen ook voor kleine wijnimporteurs als Piemonte Import moeilijke tijden aangebroken.

Doordat reizen, vakanties en uit gaan niet meer kan, geeft bijna iedereen minder geld uit. Terwijl veel mensen gewoon hun salaris krijgen.
Maar, met dat geld dat je nu over houdt kan je de getroffen ondernemers helpen! Daarmee help je ze de komende tijd te overleven. Anders is dat leuke restaurantje er niet meer….of je favoriete adresje voor lekkere wijn.

Anders zullen veel kleine ondernemers gaan verdwijnen. Dan is de wereld na Corona een stuk lelijker geworden. Steun ze dus nu ze er nog zijn: bestel een afhaalmaaltijd bij dat leuke restaurant waar je graag komt, koop je brood eens bij de bakker en vlees bij de slager ipv de supermarkt. En pak daar niet even makkelijk een fles wijn mee, maar bestel die hier rechtstreeks bij de wijnimporteur: de supermarkten en de Gall zullen sowieso wel overleven. Daarnaast is het bij de groothandel ook nog eens goedkoper en makkelijker, want op verzoek wordt je bestelling thuisbezorgd!

En: ook de kleine wijnmakers hebben het moeilijk, en zeker in Noord Italië. Die help je ook deze crisis overleven door hun wijn te bestellen ipv supermarktwijn! Want als de huidige maatregelen nog een tijdje blijven gelden en daar de economische recessie nog eens over heen komt, zullen ook veel kleine wijnmakers in Italië dit jaar niet overleven. En dat is jammer, want die maken juist de mooiste en lekkerste wijnen....en niet de grote wijnbedrijven die honderdduizenden tot miljoenen flessen goedkope slobberwijn maken.

Laat je geld spreken en kies voor de wereld zoals je die graag wilt: met duurzaam werkende, kleinschalige familiebedrijven waar
ambachtelijk en met passie gewerkt wordt !!