Magazijnverkoop + inloop proeverij Kerst editie - 15 en 16 december 2018

Magazijnverkoop / inloopproeverij

Komend weekend is er weer de traditionele magazijnverkoop voor de Kerstdagen. Verschillende bij het seizoen passen wijnen zijn in de aanbieding, en er zijn ook diverse restanten te koop met kortingen tot wel 50%!

De magazijnverkoop wordt zoals altijd gecombineerd met een inloopproeverij, waar een aantal Kerstwijnen te proeven zullen zijn, die je gelijk met korting kan kopen. Ook kan je advies krijgen over wijn-spijs combinaties bij je Kerstmenu. Een goede gelegenheid om wijn voor de feestdagen in te slaan dus!
De inloopproeverij is GRATIS.

Daarnaast zijn er een groot aantal wijnen met korting te kopen. Een selectie daarvan is ook inline te bestellen en staat op de website: piemonte-import.nl/acties-en-aanbiedingen.html


Wel svp even van te voren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. dat je langs wilt komen, en op welke dag en met hoeveel personen: de capaciteit is beperkt, dus als er veel bezoekers tegelijk komen moet je langer wachten om geholpen te worden en is er minder tijd per bezoeker.

De magazijnverkoop wordt gehouden op:

zaterdag 15 december van 12 tot 18 uur
zondag 16 december van 13 tot 17 uur

Het magazijn is aan de Amsterdamseweg 461 (witte boerderij op landgoed Lichtenbeek). Voor een routebeschrijving kijk op piemonte-import.nl/route.html

Er kan contant en met PIN betaald worden.