Rastal "Harmony 53" wijnglas

harmony 53


geschikt voor rood & wit
Prijs* per doos (6 glazen):
€ 29,50
*Glaswerk wordt apart verzonden, hiervoor worden 7,50 extra verzendkosten gerekend. Vanaf € 75,- aan glaswerk worden geen aanvullende verzendkosten in rekening gebracht
In een goed glas proef je veel meer van een wijn, en goede wijn smaakt dus ook echt veel beter uit een goed glas. Bespaar dus vooral niet op glazen en glaswerk, de kosten zijn beperkt en ze gaan jaren mee.

Het Harmony glas van Rastal is het door de wijnmakers zelf en sommeliers meest gebruikte glas in Piemonte. Dat is niet alleen omdat de wijnen uit deze streek goed tot hun recht komen. Maar ook omdat het een fraai bijzonder mooi vormgegeven glas is dat zeker gezien mag worden op tafel! Dankzij de bijzondere vorm is het geschikt is zowel voor rode als voor witte wijn! De Harmony 53 mag daarnaast gewoon in de afwasmachine.

Door zijn speciale vorm (rechte schuine zijden, grote diameter, hoog taps glas) komen de aroma's ook bij kleine hoeveelheden wijn al heel goed los. Het wordt daarom ook vaak als proefglas gebruikt bij proeverijen, door wijnclubs en proefgroepen.

Het glas is ontworpen voor intensief gebruikt in de horeca en is gemaakt van speciaal gehard kristalglas en is daardoor sterk en minder breukgevoelig. Het Harmony 53 glas heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding; vergelijkbare glazen van bekende merken als Spiegelau, Schott Zwiesel of Riedel kosten vaak een veelvoud!Meer informatie:
hoogte: 224 mm
diameter (max): 92 mm
inhoud: 51,2 cl
materiaal: speciaal gehard kristalglas                                                                                    
vaatwasmachine bestendig: JA - kan gewoon in de afwasmachine
overig: Zeer sterk glas, daardoor zeer geschikt voor professioneel gebruik in Horeca & Catering
Recensie/awards
Dit schitterende glas is ontworpen door de wijnmaker en proefspecialist Martin Darting, die ook docent aan de Sommelierschool in Koblenz en Zürich is. Het ontwerp kreeg de GOOD DESIGN Award van de Chicago Atheneum, wat de bijzonder mooie vormgeving nog eens onderstreept.