Rastal "Bugatti" dessertwijn en digestieven glas

bugatti glas

 

Rastal
dessertwijn & digestieven glas
Prijs* per doos van 6:
€ 17,50
*Glaswerk wordt apart verzonden, hiervoor wordt 7,50 extra verzendkosten gerekend. Vanaf € 75,- aan glaswerk worden geen aanvullende verzendkosten in rekening gebracht

 

Het Bugatti glas (inhoud: 14 cl) is een mooi glas dat geschikt is voor diverse dranken. Het is niet alleen te gebruiken voor zoete dessertwijnen zoals passito (ook versterkte wijnen als port), maar is ook heel geschikt voor digestieven: vooral veel gebruikt als whisky glas (snifter) maar ook voor rhum, grappa en jenever. Het kan daarnaast ook gebruikt worden voor sherry en als proefglas.

Het Bugatti glas kenmerkt zich door een bijzonder elegant design. Dankzij de lange steel heeft het glas een goede balans en ligt het lekker in de hand. Het heeft een tulpvormige kelk met een prettige dunne rand, die iets naar buiten uitstaat: hierdoor worden de aroma's goed naar de neus geleid maar overheerst de alcohol niet bij bij dranken met hoog percentage.

Het glas is stevig en kan gewoon in de afwasmachine. Fijn breed inzetbaar glas met uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingMeer informatie:
hoogte: 157 mm
diameter (max): 57 mm; randdiameter 46 mm
inhoud: 14 cl
materiaal: glas                                                                                    
vaatwasmachine bestendig: JA- kan gewoon in de afwasmachine
overig: Het Bugatti glas is o.a. door het grootste whisky festival van Europa (Whisky Fair Limburg) en diverse distillery's uitgekozen als tasting glas