Verlengd: Matteo Correggia Barbera promotie: 10+2 gratis + extra korting !!

#  #  #   IN NOVEMBER EXTRA FLESSEN BINNEN GEKREGEN - AKTIE IS VERLENGD !!    #  #  #


In samenwerking met Giovanni Correggia van Matteo Correggia worden hun (bio) wijnen met een speciale korting aangeboden.


Giovanni geeft zelf een korte toelichting
op de aktie in een videoboodschap :


Aktie: 10 + 2 gratis:

De beroemde Barbera d'Alba van Matteo Correggia is er nu de aanbieding: betaal 10 flessen en krijg er 2 gratis!

Ondanks dat er geen "Superiore"op de fles staat, krijgt de wijn een opvoeding van minimaal 1 jaar op barriques. Omdat ze geen uitgesproken houtsmaak willen, gebruiken ze alleen geen nieuwe vaten, maar vaten die eerst 2 of meer jaar gebruikt zijn voor hun topwijn(en). Door de houtrijping is de fles op zijn best na enkele jaren flesrijping, meestal zo'n 3 tot 5 jaar na jaargang.

Wijnhuis Matteo Correggia werkt sinds 2014 volledig biologisch en is sinds 2017 Bio gecertificeerd.

De Barbera d'Alba 2017* kost normaal € 14,95 per fles, maar nu kosten 12 flessen dus maar € 149,50 (dat is € 12,46 per fles)! En bestel je meer flessen dan krijg je extra korting:

o Als je in totaal 18 flessen van Correggia wijnen bestelt krijg je daar 5 % EXTRA korting op! Als het de Barbera is wordt het dus 15+3 gratis én 5% korting (netto € 11,84 p/fl).**

o Als je in totaal 36 flessen van Correggia wijnen bestelt krijg je daar 10 % EXTRA korting op (de Barbera wordt dan netto maar 11,21 per fles!!)!**

Omdat je misschien niet alleen Barbera wilt drinken geldt de extra korting  óók icm met de andere wijnen van Correggia, zoals bv de witte Roero Arneis, de lichtrode Anthos (droge Brachetto) of Roero

(Nebbiolo), maar ook voor hun topwijnen Sauvignon Blanc, de witte en rode Val dei Preti, de Marun en Roche d'Ampsej....*** Bij deze aktie krijg je standaard de jaargang 2017 geleverd: een warm jaar, wat een lekker soepele, volle en fruitige wijn heeft gegeven. Liefhebbers van wat frisse wijnen kunnen echter op verzoek

ook de 2016 krijgen (zo lang de voorraad strekt): dit was een iets minder warm jaar, waardoor de wijn iets meer zuren heeft. En beide jaargangen gemengd kan natuurlijk ook.

Beide wijnen zijn nog zeker 1 a 2 jaar te bewaren, en zullen zich nog iets verder ontwikkelen. Je hoeft ze dus zeker niet dit jaar al op te maken!


** Korting geldt niet op andere aanbiedingen en niet icm andere akties, en geldt niet op restanten.


Aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt.


Uiteraard geldt ook voor deze aktie dat de bestelde wijnen GRATIS THUISBEZORGD
worden. Ophalen aan het magazijn in Arnhem kan (alleen op afspraak!) ook, dan krijg je 1 fles wijn extra per bestelling kado!

Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn van een top producent drinken voor een voordelige prijs! En je helpt zowel een kleine ondernemer als een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd door te komen. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!


LET OP: In december duurt het versturen per post een tot meer dagen langer dan normaal, dus wil je de wijn voor de Kerst in huis hebben, bestel dan vóór 19 december.


N.B.: Het uitleveren van bestellingen kan wat langer duren dan normaal, maar in principe binnen ca 1 week.

Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
(of evt. een app naar 06-44474255).