Deze zomer: Matteo Correggia promotie

In samenwerking met Giovanni Correggia van Matteo Correggia worden hun (bio) wijnen met een speciale korting aangeboden.


Giovanni geeft zelf een korte toelichting
op de aktie in een videoboodschap :


Aktie: 10 + 2 gratis:

De beroemde Barbera d'Alba van Matteo Correggia is - alléén deze zomer - in de aanbieding: betaal 10 flessen en krijg er 2 gratis!

Ondanks dat er geen "Superiore"op de fles staat, krijgt de wijn een opvoeding van minimaal 1 jaar op barriques. Omdat ze geen uitgesproken houtsmaak willen, gebruiken ze alleen geen nieuwe vaten, maar vaten die eerst 2 of meer jaar gebruikt zijn voor hun topwijn(en). Door de houtrijping is de fles op zijn best an enkele jaren flesrijping, meestal zo'n 3 tot 5 jaar na jaargang.

Beide wijnen zijn nog zeker 1 a 2 jaar te bewaren, en zullen zich nog iets verder ontwikkelen. Je hoeft ze dus zeker niet dit jaar al op te maken! Wijnhuis Matteo Correggia werkt overigens sinds 2014 volledig biologisch en is sinds 2017 Bio gecertificeerd.

De Barbera d'Alba kost normaal € 14,50 per fles, maar nu kosten 12 flessen maar € 145,- !

Bij deze aktie krijg je standaard de jaargang 2017 geleverd: een warm jaar, wat een lekker soepele, volle en fruitige wijn heeft gegeven.

Liefhebbers van wat frisse wijnen kunnen echter op verzoek ook de 2016 krijgen (zo lang de voorraad strekt): dit was een iets minder warm jaar, waardoor de wijn iets meer zuren heeft. En beide jaargangen gemengd kan natuurlijk ook.


Daarnaast geldt er op bovenstaande aanbieding nog extra korting:

o Als je in totaal 18 flessen van Correggia wijnen bestelt krijg je 5 % EXTRA korting! Als het de Barbera is wordt het dus 15+3 gratis en 5% korting.

o Als je in totaal 36 flessen van Correggia wijnen bestelt krijg je 10 % EXTRA korting!

Omdat je misschien niet alleen Barbera wilt drinken geldt de extra korting óók icm met de andere wijnen van Correggia, zoals bv de Roero Arneis, de Anthos (droge Brachetto) or Roero (Nebbiolo), maar ook hun topwijnen.


Uiteraard geldt ook voor deze aktie dat de bestelde wijnen GRATIS THUISBEZORGD
worden. Ophalen aan het magazijn in Arnhem kan (alleen op afspraak!) ook, dan krijg je 1 fles wijn extra per bestelling kado!


Aanbieding geldt tot en met 31 augustus maar zo lang de voorraad strekt.

 

Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn van een top producent drinken voor een voordelige prijs! En je helpt zowel een kleine ondernemer als een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd overleven. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!

LET OP: Het uitleveren van bestellingen kan wat langer duren dan normaal, maar in principe binnen ca 1 week.

Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
(of evt. een app naar 06-44474255).