Laatste dozen: Tenuta La Meridiana promotie 10 + 2 gratis + extra korting!

In samenwerking met Federico Primo van Tenuta La Meridiana worden 3 van zijn wijnen met een speciale korting aangeboden.

Hij geeft zelf een toelichting op de aktie:


Aktie: 10 + 2 gratis:


De volgende drie wijnen zijn - in de maand MEI en JUNI - in de aanbieding: betaal 10 flessen en krijg er 2 gratis. Deze aktie geldt voor:

o QUATTRO TERRE 2018 - Bianco DOC (wit), prijs p/fl: € 9,95   -   LAATSTE DOZEN !

o QUATTRO TERRE 2018 - Rosato DOC (rosé), prijs p/fl: € 9,95   -   UITVERKOCHT ! (de 2019 is wel weer binnen, maar valt buiten de aanbieding en kost 9,95 p.fl. / 9,25 per 12 flessen)

o VITIS 2017 - Barbera d'Asti DOCG (rood), prijs p/fl: € 10,95  - UITVERKOCHT ! (de 2018 is wel weer binnen, maar valt buiten de aanbieding en kost 10,75 p.fl. / 9,95 per 12 flessen kosten)


Een doos van 12 flessen kost van de Quattro Terre bianco nu dus maar  € 99,50 (dat is netto € 8,29 per fles)!


Daarnaast geldt er op bovenstaande aanbieding nog extra korting!

o De standaard 5% KORTING bij bestelling van 18 flessen (of een meervoud daarvan, bv 36 flessen) geldt ook voor deze aanbieding. Dan wordt het dus 15 + 3 gratis + 5% extra korting, en dat is netto maar € 7,88 per fles !!

Dat is dus een heerlijke en bijzondere (deels gemaakt van de rode Nebbiolo druif, bekend van o.a. de Barolo wijn) kwaliteitswijn voor een supermarkt prijs!! De wijn begint nu mooi op dronk te raken en blijft zeker nog een jaar goed op dronk, maar waarschijnlijk nog langer.


Uiteraard geldt ook voor deze aktie dat de bestelde wijnen gratis worden thuisbezorgd in heel Nederland. Ophalen aan het magazijn in Arnhem kan (alleen op afspraak!) ook, dan krijg je 1 fles wijn gratis extra per bestelling.


Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn drinken voor een supermarkt prijs! En je helpt een kleine ondernemer en een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd overleven. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!

LET OP: Het uitleveren van bestellingen van deze aktie duurt wat langer dan normaal, maar meestal binnen ca 1 week. Zo lang de voorraad strekt!


Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

(of evt. een app naar 06-44474255).