Verlengd tot juni: Tenuta La Meridiana promotie

In samenwerking met Federico Primo van Tenuta La Meridiana worden in de maand mei 3 van zijn wijnen met een speciale korting aangeboden.

Hij geeft zelf een toelichting op de aktie:


Aktie: 10 + 2 gratis:


De volgende drie wijnen zijn - in de maand MEI en JUNI - in de aanbieding: betaal 10 flessen en krijg er 2 gratis. Deze aktie geldt voor:

o QUATTRO TERRE 2018 - Bianco DOC (wit), prijs p/fl: € 9,95   -   LAATSTE DOZEN

o QUATTRO TERRE 2018 - Rosato DOC (rosé), prijs p/fl: € 9,95   -   UITVERKOCHT ! (de 2019 komt eind juni binnen, maar valt buiten de aanbieding)

o VITIS 2017 - Barbera d'Asti DOCG (rood), prijs p/fl: € 10,95


Een doos van 12 flessen kost van de Quattro Terre nu dus maar  € 99,50 en van de Vitis  € 109,50!


Daarnaast geldt er op bovenstaande aanbieding nog extra korting!

o De standaard 5% KORTING bij bestelling van 18 flessen geldt ook voor deze aanbieding. Dan wordt het dus 15 + 3 gratis + 5% extra korting!

o En als er in totaal 36 flessen van deze drie wijnen worden besteld zelfs 10 % extra korting !!

 

Uiteraard geldt ook voor deze aktie dat de bestelde wijnen gratis worden thuisbezorgd. Ophalen aan het magazijn in Arnhem kan (alleen op afspraak!) ook, dan krijg je 1 fles wijn gratis extra per bestelling.


Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn drinken voor een supermarkt prijs! En je helpt een kleine ondernemer en een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd overleven. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!

LET OP: Het uitleveren van bestellingen van deze aktie duurt wat langer dan normaal, maar meestal binnen ca 1 week. Zo lang de voorraad strekt!


Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

(of evt. een app naar 06-44474255).