In de maand mei Tenuta La Meridiana promotie

In samenwerking met Federico Primo van Tenuta La Meridiana worden in de maand mei 3 van zijn wijnen met een speciale korting aangeboden.

Hij geeft zelf een toelichting op de aktie:

Aktie: 10 + 2 gratis:


De volgende drie wijnen zijn - alléén in de maand mei - in de aanbieding: betaal 10 flessen en krijg er 2 gratis. Deze aktie geldt voor:

o QUATTRO TERRE - Bianco (wit), prijs p/fl: € 9,95

o QUATTRO TERRE - Rosato (rosé), prijs p/fl: € 9,95

o VITIS - Barbera d'Asti DOCG (rood), prijs p/fl: € 10,95


Een doos van 12 flessen kost van de Quattro Terre nu dus maar  € 99,50 en van de € Vitis 109,50!Daarnaast geldt er op bovenstaande aanbieding nog extra korting!

o De standaard 5% KORTING bij bestelling van 18 flessen geldt ook voor deze aanbieding. Dan wordt het dus 15 + 3 gratis

o En zelfs 10 % KORTING als er in totaal 36 flessen van deze drie wijnen worden besteld !!

De rode wijn Vitis kan alleen per 6 flessen besteld worden, van de wit en rood kan elke verdeling. Dus zo kan je bij voorbeeld 12 flessen rood, 13 flessen rose en 11 wit bestellen, of 6 rood, 17 wit en 13 rose.

 

Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn drinken voor een supermarkt prijs! En je helpt een kleine ondernemer en een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd overleven. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!

Uiteraard geldt ook voor deze aktie dat de bestelde wijnen gratis worden thuisbezorgd. Ophalen aan het magazijn in Arnhem kan (alleen op afspraak!) ook, dan krijg je 1 fles gratis extra per bestelling.

 

Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of een app naar 06-44474255.