Aanbieding: Thuisblijf Wijnpakket NAJAAR editie

Zo lang deze crisis er is en veel mensen thuis moeten blijven, de horeca nog niet normaal geopend is en we niet gewoon op vakantie kunnen, zal er een speciaal Thuisblijf Wijnpakket met korting worden aangeboden. Zo kan je voordelig wijn bestellen, en help je een kleine wijnimporteur (en zijn wijnmakers) de crisis te overleven!


Thuisblijf Wijnpakket NAJAAR-editie :

Het Thuisblijf Wijnpakket bestaat uit 3 tot 6 verschillende wijnen in de prijsklasse tot ca. € 13,- p/fl. Passend bij het seizoen, en soms verrassend & onbekend.


Te bestellen in 3 formaten:

o het NAJAAR-6 is het kleine pakket van 6 flessen voor € 65,- incl. bezorging/verzending in NL.

o NAJAAR-12 is het standaard pakket van 12 flessen (twv ca. 135-140 euro), prijs:  € 120,-incl. bezorging/verzending in NL.

o NAJAAR-18 is het grote pakket met 18 flessen, prijs:  € 175,- incl. bezorging/verzending in NL.

 

"Weekend Wijnen" - 3 tot 6 wijnen in de prijsklasse van ca. € 12,50 - € 18,50 p/fl. Passend bij het seizoen, en soms verrassend & onbekend:

o het WEEKEND-6 is het kleine pakket van 6 flessen voor € 90,- incl. bezorging/verzending in NL.

o WEEKEND-12 is het standaard pakket van 12 flessen (6x2 fl.) twv ca. 190-200 euro, prijs:  € 170,- incl. bezorging/verzending in NL.

o WEEKEND-18 is het extra pakket van 18 flessen (6x3 fl.), prijs:  € 250,- incl. bezorging/verzending in NL.

 

Het Thuisblijf Wijnpakket is te bestellen vanaf t/m 15 december, zo lang de voorraad strekt. Als je de bestelling komt afhalen in het magazijn krijg je gratis een extra flesje wijn! En als je bij een pakket

van 6 of 12 flessen de bestelling aanvult tot 18 flessen (of een meervoud daarvan), krijg je nog eens extra 5% factuurkorting!!
NB: deze korting is al verwerkt in de prijs van de pakketten van 18 flessen.


Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn drinken voor een supermarkt prijs! En je helpt een kleine ondernemer en een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd overleven. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!

LET OP: Het uitleveren van bestellingen van deze aktie duurt wat langer dan normaal, maar meestal binnen ca 1 week. Zo lang de voorraad strekt!

 

Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  
(of evt een app naar 06-44474255)

Vermeld even welk pakket je wilt, en of je het komt afhalen of dat het bezorgd moet worden (en naar welk adres dan).