Aanbieding: Thuisblijf Wijnpakket ZOMER editie

Zo lang deze crisis is en vele mensen thuis moeten blijven, de horeca nog niet normaal geopend is en we niet gewoon op vakantie kunnen, zal er een speciaal Thuisblijf Wijnpakket met korting worden aangeboden. Zo kan je voordelig wijn bestellen, en help je een kleine wijnimporteur en zijn wijnmakers de crisis te overleven!


Thuisblijf Wijnpakket ZOMER-editie :

Het Thuisblijf Wijnpakket bestaat uit 6 verschillende wijnen in de prijsklasse tot ca. € 13,- p/fl. Passend bij het seizoen, en soms verrassend & onbekend. Inclusief GRATIS BEZORGING in heel Nederland.

Te bestellen in 3 formaten:

o het ZOMER-6 is het kleine pakket van 6 flessen voor € 65,-

o ZOMER-12 is het standaard pakket van 12 flessen (6x2 fl.) twv ca. 135-140 euro, prijs:  € 120,-

o ZOMER-18 is het grote pakket met 18 flessen (6x3 fl), prijs:  € 175,-

 

"Weekend Wijnen" - 6 wijnen in de prijsklasse van ca. € 12,50 - € 18,50 p/fl. Passend bij het seizoen, en soms verrassend & onbekend. En incl. GRATIS BEZORGING in heel Nederland.

o het WEEKEND-6 is het kleine pakket van 6 flessen voor € 90,-

o WEEKEND-12 is het standaard pakket van 12 flessen (6x2 fl.) twv ca. 190-200 euro, prijs:  € 170,-

o WEEKEND-18 is het extra pakket van 18 flessen (6x3 fl.), prijs:  € 250,-

 

Het Thuisblijf Wijnpakket is te bestellen vanaf 15 juni t/m 31 augustus, zo lang de voorraad strekt. Als je de bestelling komt afhalen in het magazijn krijg je gratis een extra flesje wijn!


Met deze aktie kan je duurzame kwaliteitswijn drinken voor een supermarkt prijs! En je helpt een kleine ondernemer en een kleine wijnmaker deze moeilijke tijd overleven. Iets goeds doen was nog nooit zo lekker!

LET OP: Het uitleveren van bestellingen van deze aktie duurt wat langer dan normaal, maar meestal binnen ca 1 week. Zo lang de voorraad strekt!

 

Bestellen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  
(of evt een app naar 06-44474255)

Vermeld even welk pakket je wilt, en of je het komt afhalen of het bezorgdd moet worden (en naar welk adres)